Tuin-producten voor jouw tuinkamer

Onze tuin-producten zijn ontworpen met zorg en aandacht. Ze toveren elke ruimte tot inspirerende ‘tuinkamer’ vol natuurbeleving!

Groene tuinkamer

Wij toveren iedere ruimte om tot tuinkamer. De muren zijn groen, de ramen staan open, op de grond ligt (kunst)gras, in de hoek geurt en bloeit jasmijn en er staat een grote ovale tafel om samen te tuinieren.

Mobiele tuinkar

Tuin aan Tafel begint met een tuinkar, waarmee je materialen en benodigdheden voor tuinactiviteiten naar iedere gewenste plek in jouw zorginstelling rolt. Gereedschap, aarde, plantenbakken, kruiden en scharen. Alles bij de hand!

Massief eiken tuintafel

Met onze robuuste eiken tuintafel is binnen tuinieren een feest! De ovale vorm zorgt voor gezelligheid. De verdieping in het midden is handig voor tuinmaterialen, en op het draaiplateau toon je bloemstukken, vazen en planten! Natuurlijk ook geschikt voor rolstoelen!

Tjirpend vogelhuis

Het vogelhuis speelt op gewenst volume natuurgeluiden af. Geniet van de vogels om je heen!

Tuinkrat voor drie vazen

Bloemschikken was nooit zo leuk! Kies zelf uit de prachtigste bloemen. Met het krat op schoot creëert ieder zijn eigen stilleven.

Tuinkrat voor twee potten

Ook de potten van ‘Tuin aan Tafel’ passen in de tuinkratten. Deze brengen gezelligheid in de huiskamers!

Tuinklok brengt buiten binnen

Wat voor weer is het buiten? In welk seizoen leven we? En hoe ziet de natuur in deze maand eruit? Met de tuinklok aan de muur weet iedereen ‘hoe laat het is’ buiten.

Koffie en thee uit bloemenservies

Natuurlijk gaat ‘Tuin aan Tafel’ ook over gezellig samenzijn. Een kopje koffie of verse muntthee uit het bloemenservies hoort daarbij! Mensen kiezen graag hun eigen kop en schotel.